Sennep med Estragon fra Danske Lokaliteter
Beskrivelse

Prøv denne Estragon sennep som tilbehør til en god klassisk dansk æggekage af gode landæg serveret med sprød bacon, syltede rødbeder, danske tomater og agurk, purløg, kold smør og groft rugbrød.

Næringsindhold

Næringsindhold pr. 100 g:
Energiindhold kJ/kcal 607 kJ/145 kcal
Fedt 2,7 g
– heraf mættede fedtsyrer 0,7 g
Kulhydrat 24 g
– heraf sukkerarter 11 g
Protein 4,3 g
Salt 3,3 g

Ingredienser

Ingredienser: vand, SENNEPsfrø, eddike, brun farin, honning, estragon, æbleeddike, gurkemejerod, salt, sukker, konservering: natriumbenzoat
Opbevaring: mørkt og køligt
Holdbarhed: se dato, efter åbning 30 dage i køleskab
Fremstillet: 18 måneder før ‘Bedst før’

Pin It on Pinterest

Share This