Beskrivelse

Rabarber er faktisk en grøntsag, men bruges typisk som en frugt i madlavningen.
Brug rabarber marmelade til det danske morgenbord eller som fyld i tærter og kage. Desuden kan rabarber marmelade være et lækkert tilbehør til kalvesteg eller lam.

Næringsindhold

Næringsindhold pr. 100 g/ml:
Energiindhold kJ/kcal 395 kJ/94 kcal
Fedt 0,3 g
– heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 22,0 g
– heraf sukkerarter 16,4 g
Protein 0,7 g
Salt 0,01 g

Ingredienser

Ingredienser: rabarber (69%), vand, sukker, aroniabær (5%), honning, citronsaft, pektin, Non-Oxal, Na-benzoat
Opbevaring: mørkt og køligt
Holdbarhed: se dato, efter åbning 30 dage i køleskab
Fremstillet: 18 måneder før ‘Bedst før’